Dracaena Dracaena
Saintpaulia Saintpaulia
Miltonia Miltonia

WELKOM BIJ POTPLANTEN VAN DER EIJK

====================================================================

Sinds 3 Oktober weer planten te koop in de Pyramide !

Potplanten Van Der Eijk en MEERgroothandel openen samen deuren in Pyramide!

Wij zijn heel blij te kunnen melden dat Potplanten Van Der Eijk en MEERgroothandel gezamenlijk de deuren openen in Pyramide - Naaldwijk !

Vanaf 3 oktober 2016 kunt u weer planten kopen in Pyramide. Potplanten Van Der Eijk gaat in samenwerking met Meergroothandel een tweede verkooppunt openen in Pyramide. De locatie aan de Venus blijft ook bestaan en voor u geopend. De samenwerking tussen Potplanten Van Der Eijk en Meergroothandel staat voor ruime ervaring in zowel de in- als verkoop in de sierteeltbranche.

In de Pyramide willen we vooral de bloemisten en hoveniers voorzien van het gangbare assortiment in kamerplanten en tuinplanten (300/400 partijen dagelijks) in kleine fusten. Daarnaast zal ons assortiment dagelijks met de seizoenen mee kleuren. Vanuit de Locatie op Venus bieden wij u ons gehele en complete assortiment (+/- 800 partijen dagelijks), u bent op beide locaties van harte welkom.
Ook online bent u bij ons van harte welkom. U kunt uw aankopen online doen zodat u deze direct kunt ophalen of laten bezorgen bij u in de winkel. Wij bezorgen vanaf 15 fusten uw planten bij u in de winkel in regio Westland, regio Rotterdam, regio 3B en regio Den Haag of op uw kopersplek in de veiling.

Bent u op zoek naar afwijkende maten, grotere aantallen voor een scherpe prijs, bomen of bepaalde planten, geeft u dit aan en wij verzorgen het graag voor u.

====================================================================

Sinds 3 Oktober weer planten te koop in de Pyramide !

Potplanten Van Der Eijk heeft zich gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief zeer hoogwaardige planten. Deze planten zijn niet alleen seizoensgebonden, maar ook op speciale feestdagen kunnen wij u van een verrassend assortiment voorzien. Enkele voorbeelden hiervan zijn : bloeiende en groene kamerplanten, bollen op pot, boomkwekerij en seizoensproducten, vaste tuinplanten, en planten met toegevoegde waarde.

Wij leveren met name aan exporteurs die gevestigd zijn op de veilingen van Flora-Holland. Het verzorgen van de inkoop voor uw bedrijf behoort bij ons tot de mogelijkheden. Daarnaast beschikken wij over een innovatieve webshop met uitgebreide mogelijkheden ter ondersteuning van uw verkopen. Graag lichten wij deze mogelijkheden persoonlijk toe. Ook zijn we zelf actief als exporteur. Wij leveren o.a. aan groothandelaren en diverse tuincentra. Naast klanten in Nederland leveren wij ook aan landen zoals Tsjechië, Rusland, Hongarije, België en Frankrijk. Voor deze landen zijn in- en verkopers actief die de juiste taal beheersen.

Wij houden op 2.500 m2 een mooie plantenvoorraad aan om snel te kunnen leveren. Tevens worden in deze ruimte de benodigde handelingen uitgevoerd om met name voor de exportklanten de producten transportklaar te maken. 
Potplanten Van Der Eijk onderscheidt zich door het leveren van kwaliteit en het stipt nakomen van de met u gemaakte afspraken. Verder zullen wij steeds scherp blijven op het gebied van prijs en kwaliteit. Kortom: Wij bieden u een groot assortiment met verschillende potplanten van diverse leveranciers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Door de jarenlange ervaring in de branche zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel en exporteur.

U kunt ons vinden op het Trade Parc Westland, Venus 149, Honselersdijk.

Als u vragen heeft of u wilt verdere informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

U bent uiteraard van harte welkom op ons bedrijf.

Marcel Barzilay (Algemeen Inkoop & Verkoop)

Tel:   +31 (0) 174  63 04 80
Mob: +31 (0) 6 29 59 00 40
E:      marcel@eijkpotplanten.nl

Michel v.d. Eijk (Algemeen Inkoop & Verkoop)

Tel:   +31 (0) 174  67 11 60
Mob: +31 (0) 6 22 60 03 18
E:      michel@eijkpotplanten.nl