Campanula Campanula
Saintpaulia Saintpaulia
Schefflera Schefflera

WELKOM BIJ POTPLANTEN VAN DER EIJK

Potplanten Van Der Eijk heeft zich gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief zeer hoogwaardige planten. Deze planten zijn niet alleen seizoensgebonden, maar ook op speciale feestdagen kunnen wij u van een verrassend assortiment voorzien. Enkele voorbeelden hiervan zijn : bloeiende en groene kamerplanten, bollen op pot, boomkwekerij en seizoensproducten, vaste tuinplanten, en planten met toegevoegde waarde.

Wij leveren met name aan exporteurs die gevestigd zijn op de veilingen van Flora-Holland. Het verzorgen van de inkoop voor uw bedrijf behoort bij ons tot de mogelijkheden. Daarnaast beschikken wij over een innovatieve webshop met uitgebreide mogelijkheden ter ondersteuning van uw verkopen. Graag lichten wij deze mogelijkheden persoonlijk toe. Ook zijn we zelf actief als exporteur. Wij leveren o.a. aan groothandelaren en diverse tuincentra. Naast klanten in Nederland leveren wij ook aan landen zoals Tsjechië, Rusland, Hongarije, België en Frankrijk. Voor deze landen zijn in- en verkopers actief die de juiste taal beheersen.

Wij houden op 2.500 m2 een mooie plantenvoorraad aan om snel te kunnen leveren. Tevens worden in deze ruimte de benodigde handelingen uitgevoerd om met name voor de exportklanten de producten transportklaar te maken. 
Potplanten Van Der Eijk onderscheidt zich door het leveren van kwaliteit en het stipt nakomen van de met u gemaakte afspraken. Verder zullen wij steeds scherp blijven op het gebied van prijs en kwaliteit. Kortom: Wij bieden u een groot assortiment met verschillende potplanten van diverse leveranciers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Door de jarenlange ervaring in de branche zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel en exporteur.

U kunt ons vinden op het Trade Parc Westland, Venus 149, Honselersdijk.

Als u vragen heeft of u wilt verdere informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

U bent uiteraard van harte welkom op ons bedrijf.

Michel v.d. Eijk (Algemeen Inkoop & Verkoop)

Tel:   +31 (0) 174  67 11 60
Mob: +31 (0) 6 22 60 03 18
E:      michel@eijkpotplanten.nl