Dracaena Dracaena
Codiaeum Codiaeum
Campanula Campanula

webshop

Uitleg Webshop :

De webshop is te bereiken via :  webshop

Inloggen

Wanneer u op de knop webshop drukt op onze website, volgt dit inlogscherm.
De inlog-gegevens krijgt u van ons. Let er op dat het wachtwoord met kleine
letters wordt ingevuld.

Hierna volgt het volgende scherm:

Voorraad

Om te kunnen kopen dient u voor de beschikbare voorraad een keer te klikken met uw muis, waarna de cursor gaat knipperen, zodat u het aantal bakken of aantal losse planten in kunt geven. Wanneer u vervolgens een “Enter” geeft, dan heeft u het betreffende aantal of partij gekocht. U ziet, dat wanneer u koopt, er naast de winkelwagen een volume meeloopt van het aantal deense karren. Als u op de kleine foto klikt, wordt de foto vergroot. De oorspronkelijke prijs per plant staat onder de prijskolom in de webshop. U kunt rechtsboven op het kruisje klikken in deze vensters om ze weer te laten verdwijnen.

Nadat u klaar bent met bestellen vanuit de realtime voorraad, kunt u op het groene vakje klikken, rechts naast order, bovenin de webshop. Bij het kopen vanuit een externe voorraad, klikt u op het groene vakje, rechts naast bestelling. U kunt bij orders de betreffende orderbon selecteren en u ziet dan wat u besteld heeft. Vervolgens bestaat de mogelijk om het overzicht op te slaan op uw computer als u op de knop drukt "Excel".

Buiten de normale weergave kunt u ook kiezen voor een uitgebreide weergave. De werking blijft hetzelfde, maar heeft alleen een andere weergave. Deze keuze kunt u maken door op één van de drie selectie knoppen te klikken naast de knop "excel" in het startscherm van de webshop.

Bij “product” kunt u producten eruit filteren, bijvoorbeeld : ‘phal’ geeft dan alle phalaenopsis-partijen en partijen waar deze vier letters in voor komen. Geef niet meer dan 3 tot 4 letters in, omdat veel plantennamen afgekort worden. Deze filters kunt u ook kiezen bij "potmaat", "hoogte" enz. Links in de webshop kunt u kiezen voor de knop "aanbieding". Hier staan ongeveer 20 partijen die wij zeer goedkoop aanbieden, zodat ook u voordeel kunt behalen met uw inkopen. Deze partijen zullen dagelijks wisselen van assortiment met name bij klok-partijen. Onder deze aanbiedingen staat de voorraad op alfabetische volgorde.

Mocht u een foutje maken, dan kunt u dit niet ongedaan maken, omdat de webshop real-time draait. Wanneer dit gebeurt, belt u dan even en wij verwijderen de foutieve regel voor u. Tevens bestaat de mogelijkheid om de gehele voorraad uit de webshop te downloaden in een excel-bestand. Hiervoor gebruikt u de knop "Excel" in het startscherm van de webshop. Het voordeel is hiervan, dat u er een formule op kunt zetten voor u het naar uw klant stuurt. Ook zit er in dit bestand een foto-link welke in de browser opent, zodat u of uw klant weet wat u koopt. Dit u zien wanneer u op de productnaam klikt in het excel-bestand.

Ook beschikken we over “Externe Voorraden”, waarvan u de knoppen link bij de knop "Realtime" in de webshop kunt vinden. Dit zijn voorraden die wij niet daadwerkelijk hebben staan, maar u op termijn kunt bestellen. Alleen al aan tuingoed bieden wij hier een assortiment van ongeveer 2500 regels met foto-ondersteuning. U zult onder iedere knop een wisselend en compleet assortiment vinden om u als klant de mogelijkheid te bieden, bij ons al uw inkopen te kunnen doen. In het algemeen is het zo, wanneer u de ene dag bestelt, het de andere dag geleverd wordt. Graag lichten we een en ander toe met deze functie om dit goed te laten verlopen.

Hieronder ziet u een voorbeeldscherm uit de “externe voorraden” : 

We hopen u met deze uitleg een stukje op weg te hebben geholpen. Heeft u nog specifieke vragen, bel gerust even op en we helpen u er doorheen.

Namens Potplanten Van der Eijk wensen wij u veel succes.