Codiaeum Codiaeum
Areca Palm Areca Palm
Areca Palm Areca Palm

Kwaliteit & Veiling

Houdbaarheid

Onze klanten zijn veelal exporteurs waarbij kwaliteit en een goede houdbaarheid zeer belangrijk zijn. Ook de eindklant moet er nog mee verder kunnen. De planten vinden hun weg via exporteurs in heel Europa en daarbuiten. Ook zelf als groeiend exporteur naar landen zoals : Tsjechië, Frankrijk, Hongarije en Rusland, proberen we ons te onderscheiden.

Wij als Potplanten Van Der Eijk leveren tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding en proberen altijd tegen scherpe prijzen te leveren. Mede door het grote klantenbestand kunnen we grootschalig inkopen, waardoor ook onze klanten ervan kunnen profiteren. Bij een samenwerking met Potplanten Van Der Eijk geldt, dat een eigen voorraad bij de klant geen risico meer vormt. Wij hopen u als nieuwe klant te mogen verwelkomen.

Veiling

Michel van der Eijk is alle dagen van de week op de “planten” tribune in Naaldwijk te vinden. Wij kopen ook in als commissionair. Wij willen de aanvoer van bepaalde planten vooraf zien, zodat we zeker weten dat de kwaliteit goed is. Voordat de “klokken” beginnen, lopen we door de handel heen. Ons bedrijf bestelt ook rechtstreeks bij kwekers om het assortiment breed te houden.