Succulenten Succulenten
Campanula Campanula
Codiaeum Codiaeum

Sub-Webshop

Webshop

Sinds een aantal jaar heeft het ons bedrijf een webshop. Veel klanten kopen al via deze webshop. Een heel mooi instrument met actuele foto’s. Iedere partij fotograferen wij in onze eigen studio. De webshop bespaart veel tijd. Vroeger belden we de hele dag met klanten. Nu vinden klanten het hele assortiment op de webshop inclusief de kleuren, rijpheidsstadia en de prijzen. De webshop maakt onze dienstverlening zeer compleet.

Potplanten Van Der Eijk biedt zijn klanten ook een zogenaamde sub-webshop aan. Die kunnen klanten bijvoorbeeld op de eigen website plaatsen. We voorzien die webshop van het logo van de klant en krijgt een andere kleurstelling. Zo lijkt het net of onze klant een grotere voorraad aanhoudt zonder het risico van een extra voorraad. De ervaringen zijn zeer positief voor Van der Eijk én de klant, welke voor beide partijen zorgen voor een groter stukje omzet.

Wij als ondernemers houden nauwlettend in de gaten hoe de klant zich beweegt en wanneer het nodig is volgt een klantbezoek. Niet alleen contact houden met de klant is belangrijk, maar ook nieuwe ontwikkelingen met elkaar bespreken hoort erbij.

Online zakendoen heeft de toekomst.

Salespartner worden is voor veel middelgrote exporteurs of lijnrijders zeer interessant. Als salespartner wordt uw logo en huisstijl in onze webshop geïntegreerd, dit is vertrouwd voor uw bestaande klanten die graag direct met u zakendoen. U profiteert van een up to date webshop vol scherpe aanbiedingen en live foto’s. Zonder de (hoge) investeringskosten en ontwikkelingskosten hiervan. Uw klanten kunnen ten allen tijde (24 uur per dag) het actuele aanbod bekijken, en op het door hen gewenste tijdstip bestellen. 

Als salespartner kunt u een veel groter assortiment aanbieden, zonder het risico van een eigen voorraad. Door het brede aanbod en scherpe prijzen zal uw klant eerder tot aankoop overgaan. De kosten hiervan zijn eenmalig en bij voldoende omzet krijgt u dit terug! Informeer naar de mogelijkheden.