Areca Palm Areca Palm
Campanula Campanula
Areca Palm Areca Palm

het team

Michel v.d. Eijk

Michel heeft diverse klanten op het gebied van export. Hij zorgt voor de inkoop van planten op de "klok" en ook direct bij kwekers. Verder worden de verkopers gestimuleerd in samenwerking met de andere inkopers. De kwaliteit wordt ook zeer kritisch door hem bekeken. Hiermee ontstaat een goede houdbaarheid waar we voor de klant naar streven.

Inara Zute

Inara is onze verkoopster op Rusland. Zij verzorgt buiten alle verkopen die zij heeft ook alle documenten en keurcontroles die bepaalde producten nodig hebben om getransporteerd te mogen worden. De taal die zij beheerst maakt het ons als bedrijf mogelijk om naar een land zoals Rusland te kunnen exporteren. De houdbaarheid speelt bij haar klanten een zeer belangrijke rol, vanwege het aantal dagen aan transport.

Zdenek Plener

Zdenek is de verkoper op Tsjechië. Hij zorgt voor een goed assortiment dat hij bij zijn klanten aanbiedt. Buiten het verkopen van producten van de kwekers rechtstreeks is ook de "klok" een goede ondersteuning naar zijn klanten toe om zeer interessant te zijn qua prijs. Ook hier wordt de kwaliteit zeer scherp in de gaten gehouden.

Alex Zutis

Alex verzamelt orders voor de klanten en maakt voor de export alle handel transportklaar op deense karren. Met de inzet die hiermee geleverd wordt proberen wij als bedrijf de planten zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. Ook is hij mede-verantwoordelijk voor het beheer van deense karren binnen ons bedrijf.

Daan van der Schilt

Daan is de persoon die verantwoordelijk is voor het afleveren van de bestellingen binnen de veiling. Tevens zorgt hij ervoor, dat de bestellingen buiten de veiling zo snel mogelijk gebracht worden naar de transporteur die er zorg voor draagt om de bestellingen op de plaats van bestemming te krijgen.

Piet & Wilma Hordijk

Piet & Wilma zijn als hoofd van de administratie verantwoordelijk voor alle handelingen die met de boekhouding als zodanig te maken hebben.
Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander de kneepjes van het vak.
Verder worden ze door Marquerite Roodenburg ondersteund in hun werkzaamheden.